SponsringsekipageTassainn sponsrar följande fantastiska hundförare/uppfödare/Hundägare

Jag heter Maria Axelsson och bor utanför Säffle. Har idag 3 hundar, Ture 10 år, Malte 2 år och valpen Sickan.

Ture är idag pensionär men har en hel del meriter i bagaget, bland annat ;
Certifierad räddningshund.
SM -silver räddningshund.
Brons ,Lag-VM IPO-R ruin
VM IPO-R ytsök, 17/48


Bordercollien Malte har ännu bara börjat sin karriär men har ett LD i startklass och påbörjar under 2024 sin utbildning till räddningshund. Om han tar sig hela vägen blir han klar 2026. Mycket kan hända längs den vägen så jag tar inte för givet att vi kommer i mål.

Lille Sickan är ett oskrivet blad men planen är att vi ska tävla IPO-R och starta på jaktprov. Vi får se vart det landar…

För att hålla mina hundar i god form, och för att jag hellre förebygger än reparerar, har jag de senaste 8 åren varit kund hos Michaela som hjälper mig och mina hundar på ett mycket proffsigt sätt!

Jag heter Robert Philipsen och har fastnat för schäfer .

Kom i kontakt med Tassainn för ca 6 år sedan.

Hade då Vänerbo Valle, certifierad Räddningshund, som hade en del krämpor.

Insåg då värdet av att regelbundet hålla koll på hundens fysik och status. Därför var det självklart att nästa hund skulle direkt från början, gå på regelbundna besök hos Tassainn.

Nu har jag en schäferkille på 4 år, Molars Tage.

Vi har börjat, i en för mig ny gren, IGP, en internationell tävlingsform. Den består av 3 avdelningar, spår lydnad och skydd.

Än så länge har vi klarat de lägre klasserna, IGP1 och IGP2. Nu siktar vi på att klara IGP3, då gäller det att ha en hund i bra fysisk form.


Jag heter Johanna Linder och bor i Mellerud tillsammans med mina dvärgschnauzerkillar Qrut (2019) och Wanne (2022).Jag håller på med agility, viltspår och utställningar och för mig är det viktigt att mina hundar är friska och krya för att kunna prestera i det vi håller på med. Att jobba förebyggande är något som jag lägger stor vikt vid för att hundarna ska hålla i många år och slippa skador.

Jag heter Pernilla Johansson.

Jag och min man har just nu två chinese crested dog hemma. Walter 18 månader till vänster och Marco 5 år till höger.Våra hundar är först och främst familjemedlemmar. r mig är det viktigt att hundarna har de bästa förutsättningar att röra sig och må bra i sina kroppar och såklart i sina sinnen.

En av de första kontakterna med Michaela var när en av våra hundar behövde hjälp med ett ben som inte ville läka helt. Sen har jag tyckt att våra gamlingar behöver få lite extra för att få må så bra de bara kan så de har varit på besök för främst välmående och ”underhåll”. Genom åren har vi haft 9 ccd och 4 av dem har snabbt blivit utställningschampions Walter är för ung ännu men han har 5 svenska cert, 3 danska, 2 finska och 1 norskt så vi hoppas på att han också kan bli champion när han väl har åldern inne. Walter är barnbarn till en av våra pojkar som tyvärr inte finns i livet längre. Marco är imponerad från Tjeckien och han var 10 månader när han kom hit. På sin tvåårsdag fick han sitt 3:e ”stora” cac i Norge och blev då även Svensk och Dansk champion och det var precis innan pandemin. Walter har gjort bra ifrån sig i utställningssammanhang och hans största seger hittills är att han som junior blir bäst i rasen på Crufts i mars i år, under en respekterad rasspecialist, vi har många fina ccd i Sverige och de vinstrikaste av dem var också på Crufts i år. Av de fyra bästa hundarna var 3 svenska och en från USA. Även bästa veteran var en svensk hund. Vi är så tacksamma att vi har Michaela som tar hand om våra pojkar Marco behövde förstärka sin fysik när han kom till oss och det var mest allmänt och överlag. Walter tränar vi mest för att han ska hålla sig i så god fysisk kondition som han kan.Detta var lite om oss