SponsringsekipageTassainn sponsrar följande fantastiska hundförare/uppfödare/Hundägare

Maria Axelsson heter jag, bor utanför Säffle och har tre Golden Retriever. Är mångsysslare inom hundsport, och i dagsläget har jag en nationell räddningshund samt en certifierad vägglushund och en pigg pensionär. Tävlar även lite i lydnad, IPO-R, brukssök samt startar ibland på retrieverjaktprov. Min främsta merit är ett SM-silver i räddningshundgruppen.

Jag heter Kicki Söderqvist och bor i Åmål. Jag har en 6-årig dobermanntik, Mezzrow’s Stella ”Stella” som jag främst tränar och tävlar i IGP. I april 2019 fick vi åka med det svenska laget till Ungern och tävla IGP VM för dobermann. En fantastisk upplevelse!
Vi tränar och tävlar även lite rallylydnad, bruks, sök och nosework.
Jag har även en snart 8-årig engelsk springer spaniel, Hunting Habit’s Carpenter ”Chester” som tränas och tävlas i rallylydnad, bruksspår, lydnad och nosework.
Jag är otroligt tacksam för den proffsiga hjälp vi får av Michaela med både förebyggande och behandling! När man har aktiva hundar som tränas mycket är det är viktigt att fysiken god!


Jag heter Johanna Linder och bor i Mellerud med mina dvärgschnauzerkillar Oskar (2011) och Qrut (2019).  Jag håller på med agility, viltspår och utställningar och för mig är det viktigt att mina hundar är friska och krya för att kunna prestera. 

Det är jätteskönt att kunna syssla förebyggande med hjälp av Michaela så mina hundar mår så bra dom bara kan!